«Доманове»: білорус хотів незаконно ввезти автомобілі на суму понад 650 тисяч гривень

26 Лютого 2021, 12:50
972

На митному посту «Доманове» Волинської митниці Держмитслужби запобігли незаконному ввезенню автомобілів на суму понад 650 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба Волинської митниці.  

При переміщенні автогідропідіймача та кранової установки в режимі імпорт громадянином Республіки Білорусь до митного контролю, подали товаросупровідні документи, відповідно яких в працівників Волинської митниці Держмитслужби виникли підозри, щодо їх автентичності.

В результаті проведення повного митного огляду із залученням експерта, працівники митниці виявили невідповідність інформації щодо ціни та років виготовлення транспортних засобів наданої при митному оформленні з визначеними в результаті їх встановлення.

Таким чином, громадяни Республіки Білорусь, при ввезенні на митну територію України автомобілів, вчинив дії з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням, як підстави для переміщення товарів документів одержаних незаконним шляхом та таких, що містять неправдиві відомості щодо років виготовлення та фактурної вартості даного товару необхідної для визначення його митної вартості на суму понад 650 тисяч гривень.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені частини 1 статті 483 Митного кодексу України.





Читайте також: 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром