Ратнівські лісівники захистили свої лісові проєкти

22 Лютого 2021, 11:46
1307

В актовому залі ДП «Ратнівське ЛМГ» відбувся захист проєктів лісових культур двох державних підприємств – «Ратнівське ЛМГ» та «Ратнеагроліс».

Цьогоріч ці проєкти захищали головні лісничі, інженери лісових культур, лісничі, помічники та майстри лісу держлісгоспів. Приймали проєкти досвідчені лісоуправлінці ВОУЛМГ – головний лісничий Руслан Войцеховський та начальник відділу лісового господарства Борис Бабеляс, йдеться на сторінці ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» у фейсбуці.

В паперовому варіанті лісничий кожного лісництва разом з головним лісничим лісгоспу та інженером лісових культур створили проєкт, за яким навесні будуть створені культури.

Перед цим лісівники ретельно обстежили кожну ділянку, котра потребує заліснення, бо крім площі та типу ґрунту, мають обов'язково врахувати, чи не було тут поширення шкідників та хвороб та чи не матиме впливу на майбутні насадження порода, котра росла тут раніше.

Цієї весни в ДП «Ратнівське ЛМГ» запланували створити лісових культур на площі 58,4 га, провести природне зарощення на площі 88,6 га, в тому числі СПП 72,3 га та створити плантацій новорічних ялинок – 3,3 га.

Успішно складений і захищений проєкт стане запорукою створення високопродуктивних, стійких лісових насаджень у масивах господарства.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024