У Ратнівській селищній раді представили головну спеціалістку з юридичних питань

15 Лютого 2021, 16:30
Ратнівська селищна рада 2215
Ратнівська селищна рада

У Ратнівській селищній раді розглянули питання, які пропонуються розгляд V позачергової сесії VIII скликання та представили головного спеціаліста з юридичних питань.

Про це інформують на сайті Ратнівської селищної ради.

У понеділок, 15 лютого 2021 року, голова Ратнівської селищної ради Віталій Бірук провів робочу нараду, у якій взяли участь заступник селищного голови, секретар селищної ради та начальники управлінь, відділів та інших структурних підрозділів селищної ради.

Перед початком роботи селищний голова представив головного спеціаліста з юридичних питань Ратнівської селищної ради Колєснік Наталію Василівну.

Також на нараді, присутні розглянули ряд поточних питань, які пропонуються для винесення на розгляд V позачергової сесії Ратнівської селищної ради VIII скликання.

По закінченню наради, Віталій Іванович надав відповідні доручення начальникам та спеціалістам структурних підрозділів з метою доопрацювання матеріалів і уточнення необхідних показників.


1

Читайте також: Скільки коштів додаткової дотації отримають громади Ратнівського краю 

Коментарі
17 Лютого 2021, 12:44
Вибір дуже вдалий. Наталія Василівна і спеціаліст високого рівня і, що головне людина з найкращими людськими якостями. Були б всі такі!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром