«Доманове»: митники вилучили незадекларовані запчастини

11 Лютого 2021, 15:30
Незадекларовані запчастини 1557
Незадекларовані запчастини

У пункті пропуску «Доманове» працівники Волинської митниці знайшли в автівці незадекларовані запчастини на суму понад 225 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба митників.

Їдучи з Республіки Білорусь в Україну, в зону митного контролю митного поста «Доманове» Волинської митниці Держмитслужби по автобусній смузі руху заїхав рейсовий автобус марки «МАЗ», під керуванням громадянина Республіки Білорусь.

Під час проведення митного контролю, працівники Волинської митниці Держмитслужби, запропонували заповнити митну декларацію для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України, проте жодних товарів заявлено не було.

В результаті повного митного огляду зазначеного автобуса виявлено незадекларованих 229 одиниць запасних частин до транспортних засобів торгової марки WDA загальною вартістю 225 150 тисяч гривень.

Таким чином громадянин Республіки Білорусь, не заявив за встановленою формою точних та правдивих відомостей щодо наявного вантажу чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Відтак, товар вартістю понад 225 тисяч гривень вилучили до рішення суду.

Незадекларовані запчастини
Незадекларовані запчастини

Читайте також: «Доманове»: затримали «туриста» з Алжиру без документів

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром