Замшанівський школяр здобув перемогу у районному конкурсу на найкращу екоіграшку

28 Грудня 2020, 08:23
Замшанівський школяр здобув перемогу у районному конкурсу на найкращу екоіграшку 1808
Замшанівський школяр здобув перемогу у районному конкурсу на найкращу екоіграшку

Учень НВК села Замшани зайняв друге місце у першому етапі конкурсу «На кращу, власноруч виготовлену, святкову екоіграшку серед дітей працівників лісової галузі, членів учнівських лісництв, школярів області».

Про це інформує пресслужба Державного підприємства «Ковельське лісове господарство».

«Конкурс - це хороша ініціатива, що несе у собі окрім просвітницької діяльності й формування екологічного світогляду ще й розвиток фантазії та популяризацію українських традицій серед молоді. Ми дуже раді що підростаюче покоління зацікавлене у подібного роду заходах і були приємно враженні майстерністю та вигадливістю маленьких дослідників, що захоплюються природою як і ми. Нелегке завдання лягло на плечі наших членів журі, адже кожна прикраса фантастична та індивідуальна, як сніжинки у новорічну ніч», – зауважують лісівники.

Результати конкурсу:

  • 1 місце – робота Буднік Іванни, Мартинюк Тетяни та Михалевич Вікторії  «Символ Нового року», учениць ОНЗ « Дубівська ЗОШ 1-3 ступеня».
  • 2 місце – робота Бащука Богдана учня НВК «ЗОШ 1-3 ступеня – дитячий садок» с. Замшани.
  • 3 місце - робота Коваль Софії, учениці «ЗОШ 1-3 ступеня» с. Скулин, «Три горішки для Попелюшки».

Переможців нагородять цінними призами та їхні роботи беруть участь у другому етапі конкурсу який відбуватиметься у ВОУЛМГ, а всі інші отримають заохочувальні подаруночки.




Перший етап конкурсу «На кращу, власноруч виготовлену, святкову екоіграшку серед дітей працівників лісової галузі, членів учнівських лісництв, школярів області» в ДП «Ковельське лісове господарство», організувало Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з обласною організацією Товариства лісівників України та обласною організацією профспілки працівників лісового господарства.

Читайте також:

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром