У Самарівській громаді запрацювала поліцейська станція

25 Грудня 2020, 11:12
1518

У Самарівській територіальній громаді функціонуватиме поліцейська станція.

Це вже 38 станції на Волині, створені в громадах, які долучилися до проєкту «Поліцейський офіцер громади», інформують у пресслужбі поліції Волинської області.

Анатолій Пашкевич служитиме у Самарівській громаді, де проживає понад п’ять тисяч осіб. 

Поліцейський пройшов складний конкурсний відбір та навчання на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Протягом майже трьох місяців офіцер громади вивчав спеціальний підготовчий курс, аби бути гідним захисником своєї громади.   

На місці правоохоронцеві створили комфортні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки й порядку.

У середу, 23 грудня, він отримав позашляховик, щоб мати змогу оперативніше реагувати на виклики. В авто є все потрібне – сейф, термопринтер для винесення постанов про адмінправопорушення, а також інструменти, які необхідні не тільки для несення служби, а й для допомоги людям.

До слова, проєкт «Поліцейський офіцер громади» розпочав працювати на території України з 2019 року. Це новий формат дільничного офіцера поліції, який живе та працює на території своєї громади та знає всі проблемні питання громадян й допомагає у їх вирішенні. 



Анатолій Пашкевич
Анатолій Пашкевич

Читайте також: У керівника ратнівських комунальників – новий заступник 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром