Чоловікові із Видраниці потрібна термінова пересадка нирки

16 Грудня 2020, 09:21
Сергій Ленартович 2949
Сергій Ленартович

Небайдужі просять допомогти зібрати кошти на лікування Сергія Васильовича Ленартовича, мешканця села Видраниця.

Пост про допомогу розмістила сестра Сергія Галина Ленартович на своїй сторінці у фейсбуці.

«Шановні друзі, друзі моїх друзів, куми, родичі і просто небайдужі люди! Моя родина зараз опинилася у складній життєвій ситуації.  У мого брата Ленартовича Сергія Васильовича відмовили нирки, він потребує якнайшвидшої пересадки нирки. А Сергію лише 35 років. Він - тато трьох чудових діток, найменшому синочку лише 2 роки. Здається б жити й жити, ростити діточок і радіти життю!» – пише Галина.

Сергій народився, вчився і жив у смт Ратне, а з 2010 року по тепер є жителем с. Видраниця Ратнівського району Волинської області. З вересня він змушений їздити у ЦРЛ для проходження 4-годинної процедури гемодіалізу («апарат штучної нирки»).

Гемодіаліз – це не лікування, це лише спосіб продовжити життя, кожна така процедура дуже виснажує організм. Трансплантація нирки єдиний шанс Сергія на життя! А це все величезна сума грошей, яку наша родина немає, і не під силу зібрати самотужки. Крім операції, сам шлях до трансплантації складний і потребує великих затрат.

«Дуже важко дивитись на молодого чоловіка, який ще вчора був повністю здоровим, а сьогодні ледве знаходить сили, щоб прожити ще один день як звичайна людина.  Для мене - це людина, на яку можу покластися у всіх питаннях, у якій я впевнена, що в будь-який час доби він виручить без жодних вагань. А ще більше серце розривається, коли чуєш слова маленького племінничка Даньки: "В тата вава...". Тому вважаю своїм обов'язком ставати на коліна і молити усіх Вас про допомогу» - зауважує Галина.

Рідні Сергія просять підтримки та фінансової допомоги для нього.

Реквізити для допомоги: 5168757390989954 Ленартович Галина (рідна сестра Сергія).




Читайте також: Як отримати допомогу ФОПам та найманим працівникам

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024