Ратнівщина: де ратнівчани можуть придбати паливні дрова.КОНТАКТИ

03 Листопада 2020, 11:41
Дрова \ Фото ілюстративне 3596
Дрова \ Фото ілюстративне

На Волині нещодавно розпочався опалювальний сезон, тому лісогосподарські підприємства готові та мають можливості забезпечити потреби населення у твердому паливі.

На сайті Волинського ОУЛМГ розмістили інформацію щодо орієнтовних цін на найбільш популярні види та необхідні контакти, для того аби кожен міг забезпечити себе твердим паливом.

Також можна зателефонувати безпосередньо у лісогосподарське підприємство району, або ж написати на електронну адресу підприємства.

  • Основними перевагами, за якими вибирають дрова, є їх теплотворна здатність та тривалість горіння. Для опалювання приміщень бажано, щоб тепловиділення відбувалося повільніше, але тривалий час. З цією метою використовують дрова з листяних порід (дуб, клен, ясен, бук).

Найбільш теплотворними є дубові дрова. Вони горять повільно і віддають багато тепла. Своєрідним недоліком дубових дров є їх ціна – вона вища, ніж, скажімо, на кленові, грабові чи березові.  

«Тож обирати вам. У лісогосподарських підприємствах готові запропонувати широкий вибір. Лісівники Волині бажають затишку у кожному домі», – йдеться на сайті лісівників.

Ратнівчани мають можливість придбати паливні дрова у таких державних підприємствах району як: «Ратнеагроліс» та «Ратнівське ЛМГ».

Деталі – у табличці нижче:



Читайте також: Забродівські старшокласники побували на екскурсії у популярному розсаднику району. ФОТО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39