У Ратному з професійним святом привітали працівників соціальної сфери

31 Жовтня 2020, 15:00
У Ратному з професійним святом привітали працівників соціальної сфери 1237
У Ратному з професійним святом привітали працівників соціальної сфери

Ратнівських соцпрацівників привітали зі святом.

Про це пишуть на сайті Ратнівської РДА.

Напередодні свята, 30 жовтня, тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом привітав заступник голови районної державної адміністрації Андрій Мельник.

Він висловив слова поваги та вдячності працівникам управління соціального захисту населення райдержадміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. У своєму вітальному слові посадовець відзначив важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються пенсіонерами, людьми похилого віку, інвалідами, родинами з низькими статками та іншими соціально вразливими жителями краю. Побажав усім працівникам міцного здоров’я, добра і злагоди в родинах.

Керівник вручив нагороди найкращим працівникам галузі.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери грамоти районної державної адміністрації отримали:

  • бухгалтерка районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Віра Власюк;
  • головна бухгалтерка відділу фінансово-господарського забезпечення управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тамара Волошина;
  • головна спеціалістка відділу інформаційних технологій, контролю за призначенням та виплати соціальних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Козак.







Читайте також: Ратнівських захисників привітали зі святом 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром