У Видраниці рятувальники спілкувалися із селянами.ФОТО

23 Жовтня 2020, 17:30
У Видраниці рятувальники спілкувалися із селянами 1701 Джерело: https://vl.dsns.gov.ua/
У Видраниці рятувальники спілкувалися із селянами

У селі Видраниця працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели профілактичні бесіди із місцевими мешканцями.

Про це пишуть на сайті Волинських рятувальників.

У середу, 21 жовтня, рятувальники провели профілактичні бесіди з громадянами у селі Видраниця Ратнівського району. Вони нагадали селянам правила пожежної безпеки у побуті та екосистемах, звертаючи увагу у першу чергу на дотриманні правил безпеки під час використання електричних та газових приладів. Зокрема рятувальники порадили людям уникати перевантаження електромережі та не використовувати саморобні або несправні побутові електрообігрівачі.

Йшлося й про сертифіковані вироби для обігріву осель, які є надійним джерелом тепла, а отже і безпечним. Також працівники ДСНС наголосили на чіткому виконанні правил їх експлуатації.

Крім того, під час бесід обговорили питання безпечного поводження з відкритим вогнем, адже збільшилась кількість пожеж на відкритих територіях, особливо під час завершальних польових робіт, прибиранням присадибних і дачних ділянок, спалюванням сухого листя, сміття, бур’янів тощо.

Аби люди пам’ятали та дотримувались життєво важливих порад, рятувальники надали кожному співрозмовнику пам’ятки ДСНС з правилами пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.







Читайте також: Ратне: рятувальники нагадали жителям селища правила пожежної безпеки у побуті

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024