Учителька із Замшан отримала Почесну грамоту обласної державної адміністрації

01 Жовтня 2020, 11:05
1996

У стінах головної адмінбудівлі Волині відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти.

Волинських освітян 30 вересня привітали із професійним святом представники обласної влади, пишуть на сайті Волинської ОДА.

Вітали педагогів голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та голова обласної ради Ірина Вахович.

«У нашій області найкращі вчителі, адже завдяки вам освіта у області на високому рівні. Без перебільшення саме від педагогів залежить наше майбутнє, тому що те, що ви вкладаєте у дітей ми й отримуємо згодом. Тож бажаємо вам здоров’я, наснаги та терпіння і щиро дякуємо за вашу працю», – сказав у вітальному слові голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

На Волині ряд освітян відзначено державними нагородами, які вручив голова ОДА Юрій Погуляйко.

Почесну грамоту обласної державної адміністрації, зокрема, отримала вчителька хімії навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» села Замшани Ратнівського району Інна Курилюк.

«Ми дуже хочемо щоб вчителів сприймали не тільки як тих, хто хоче завантажити дітей роботою, а тих хто реально хоче їх розвинути; взяти за руку, привести до успіху і дійсно, надихнути. Ми щиро вдячні владі що є підтримка і мабуть, якби не було такої співпраці - вчителів із владою, із інститутом післядипломної освіти, із громадами, мабуть не було б таких успіхів на ЗНО та на олімпіадах, які має Волинь, – вважає Народний вчитель України Галина Ягенська. - Наше завдання і далі сіяти «розумне, добре, вічне», але нам для цього потрібне здоров’я, підтримка та мудрість. Тож я бажаю всім здоров’я, підтримки і мудрості. Адже сьогодні наше здоров’я залежить від мудрості, а здатність реалізовувати нашу мудрість залежить від нашого здоров’я».

Читайте також: Повідомили, яке місце займають школи Ратнівщини у рейтингу шкіл Волинської області

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром