Ратнівських бібліотекарів привітали із професійним святом

01 Жовтня 2020, 08:30
1312

У залі Ратнівської центральної районної бібліотеки відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Святковий захід відбувся у середу, 30 вересня. Про це пишуть на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

Працівників бібліотечних установ району із професійним святом привітав голова районної державної адміністрації Володимир Рудик. Він відзначив надзвичайно важливу роль бібліотекарів у вихованні сучасного підростаючого покоління, зауважив, що попри розвиток новітніх технологій, бібліотеки залишаються символом культури та важливим осередком  духовності.

 За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи Почесними грамотами райдержадміністрації та подарунками нагородили: методистку Ратнівської центральної районної бібліотеки Наталію Кізякову, бібліотекарку І категорії Ратнівської центральної районної бібліотеки Людмилу Оксенчук.

Подяку голови обласної державної адміністрації Володимир Рудик вручив завідувачці районної бібліотеки для дітей Наталії Панасюк.

Гості заходу бажали присутнім в залі успіхів, натхнення в роботі, міцного здоров'я і достатку. Вручили нагороди, подарунки та квіти. Піднесену атмосферу свята доповнили  вітання від працівників сільських бібліотек.


Читайте також: Ратнівських дошкільників привітали із професійним святом.ФОТО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024