На Ратнівщині розслідують факт незаконного забору піщаної суміші

26 Вересня 2020, 11:33
Факт незаконного забору піщаної суміші 2571
Факт незаконного забору піщаної суміші

На території Ратнівської селищної ради розслідують факт незаконного забору піщаної суміші.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Працівники поліції виявили незаконний забір піщаної суміші на території Ратнівської селищної ради та вивезення піщаної суміші за допомогою транспорту. Також встановили осіб, що причетні до цього інциденту.

Працівники Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом порушення правил охорони або використання надр (ч.1 ст. 240 КК України).

Довідково: за порушення встановлених правил охорони надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи довкілля, санкцією ч.1 ст. 240 ККУ передбачено покарання до двох років позбавлення волі.

Суд підтримав клопотання слідчих, яке стосується арешту автомобілів. Розглядають питання про повідомлення підозри причетним особам, на думку слідства, за фактом порушення правил охорони або використання надр (ч.1 ст. 240 КК України).

Триває досудове розслідування.
Читайте також: Волинянина покарали за бурштин п'ятьма роками позбавлення волі

Коментарі
28 Вересня 2020, 11:41
Ви панове прокурори, тільки вмієте писати на замовлення когось, люди вимощуються дороги до своїх будинків та вулиць, а Ви з них зробили злочинців (так як і скрізь робите) Ви б краще б зайнялися реальними справами на кордоні\, чи незаконним обміном валют і про звітували про це на всю Волинь. Не на тому погони заробляєте!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024