Команда Ратнівського району здобула перемогу на обласному чемпіонаті з міні-футболу

01 Вересня 2020, 07:20
Команда Ратнівського району здобула перемогу на обласному чемпіонаті з міні-футболу 1786 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/
Команда Ратнівського району здобула перемогу на обласному чемпіонаті з міні-футболу

До 70-річчя створення nовариства «Колос», 29 серпня 2020 року відбулися фінальні ігри – Чемпіонату громадської організації «Волинська ТО ВФСТ «Колос» з міні-футболу.

Змагання провели за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині 2020 року. В урочистому відкритті Чемпіонату  брав участь голова райдержадміністрації Володимир Рудик, пишуть на сайті Ратнівської РДА.

З-поміж 24 збірних команд, які змагалися на першому етапі, до фінальної частини зуміли потрапити спортсмени Ратнівського, Горохівського, Ківерцівського та Турійського районів.

Ратнівський район представляла команда Самарівської ОТГ під керівництвом Віталія Тарасюка, тренера команди Олександра Касянчука, капітана команди Богдана Октисюка, яка, до речі, є два роки поспіль чемпіоном Ратнівського району і володарем Суперкубка району з футболу.

Усі ігри пройшли у напруженій та цікавій боротьбі, жодна з команд не хотіла поступатись іншій.

Наші спортсмени отримали перемогу з рахунком 7:2 над Горохівським районом та, з рахунком 6:3, над Ківерцівським, однак програли Турійському району з рахунком 2:0.

За підсумком змагань команда Самарівської ОТГ виборола друге місце.

Команди-призери Чемпіонату нагородили кубками та грамотами, а гравців команд – медалями ТО ВФСТ «Колос».

Також, футбольну команду Самарівської ОТГ нагородили грамотою голови Ратнівської райдержадміністрації.

Читайте також: Спортсменка з Ратнівщини перемогла на чемпіонаті України з параканое

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024