«Дуже давно закохана у випічку», – ратнівчанка розповіла про власну справу

17 Серпня 2020, 09:15
Леся Захарчук та Людмила Філіпчук 1892
Леся Захарчук та Людмила Філіпчук

Жителька Ратнівщини Людмила Філіпчук зуміла організувати у райцентрі власний бізнес.

Про це із редакцією Район.Ратне поділилася провідна фахівчиня з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії ВОЦЗ Леся Захарчук.

Зокрема, фахівці служби зайнятості організували для безробітних та незайнятого населення захід у кафе-стаканчик «Coffee time» Людмили Філіпчук.

Організацію власної справи пані Людмили можна по-справжньому назвати історією успіху. Усю свою професійну діяльність Людмила Іванівна присвятила сфері торгівлі та громадського харчування. Після закінчення Рівненського кооперативного технікуму працювала продавцем продовольчих товарів у магазинах селища Ратне, торгувала одягом на місцевому ринку, була керуючою ресторану, а потім – клієнтка служби зайнятості.

«Дуже давно закохана у випічку: булочок та різноманітних тістечок, – розповідає ратнівчанка, – тому часто готувала пиріжки та булочки на замовлення колишніх колег, знайомих, друзів».

До тістечок пані Людмила пропонувала гарячі напої, коктейлі, соки, води. Так визріла думка організувати власну справу. Зовсім «молода» підприємиця уже користується великою популярністю серед жителів усього району і навіть за його межами.

У кафе-стаканчику «Coffee time», що знаходиться на автобусній зупинці у Ратному, завжди можна поласувати різноманітними гарячими напоями: кавою Espresso, Cappuccino, Americano, трав’яним чаєм, холодними коктейлями, соками та скуштувати власну випічку Людмили Філіпчук.

Своїми послугами пані Людмила дарує хороший настрій клієнтам.

Фахівчиня з профорієнтації Леся Захарчук та спеціалістка з питань зайнятості Наталія Оніщук розповіли присутнім про послуги служби зайнятості, в тому числі, сучасні сервіси в організації власної справи.

Для підприємиці корисною стала інформація щодо отримання компенсації єдиного соціального внеску за найманих працівників.

1
Людмила Філіпчук під час роботи
Людмила Філіпчук під час роботи




Людмила Філіпчук під час роботи
Людмила Філіпчук під час роботи

Приладдя для кави
Приладдя для кави


Кавоварка
Кавоварка

Учасники заходу
Учасники заходу

Читайте також: Бізнесменів звільнили від плати за оренду держмайна

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024