Кого і де обиратимуть жителі Ратнівщини під час місцевих виборів

10 Серпня 2020, 10:50
5298

Центральна виборча комісія призначила перші вибори депутатів та голів різних рівнів у 24 регіонах.

Про це повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

Під час чергового засідання Центральної виборчої комісії, що відбулося 8 серпня, вибори призначили на неділю, 25 жовтня 2020 року.

Це – 1441 перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в усіх 24 областях України.

Як зазначають у ЦВК, рішення прийняте на підставі Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року «Про утворення та ліквідацію районів», розпоряджень Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад.

Комісія врахувала також інформацію щодо переліку місцевих рад, надану Міністерством розвитку громад та територій України листом від 6 серпня 2020 року відповідно до постанови ЦВК від 28 липня 2020 року № 148 «Про форми переліків місцевих рад із зазначенням адміністративно-територіальних одиниць, що входять до їх складу».

У додатку до постанови Центральної виборчої комісії опублікували перелік місцевих рад із зазначенням адміністративно-територіальних одиниць, що входять до їх складу.

На теренах Ратнівського краю обиратимуть Ратнівського селищного голову у Ратнівську селищну раду. Вибір робитимуть жителі селища Ратне, сіл Береза, Броди, Вижично, Височне, Витень, Гірники, Годинь, Долина, Доманове, Жиричі, Запоківне, Здомишель, Комарове, Конище, Кортеліси, Косиці, Краска, Млинове, Прохід, Сільце, Сільця-Млинівські, Старостине, Шменьки

У Велимченській сільській громаді обиратимуть Велимченського сільського голову. Голоси за нього віддаватимуть жителі сіл Велимче, Датинь, Дошне, Запілля.

Голову Заболоттівської селищної ради обиратимуть у Заболоттівській селищній раді. Свій вибір зроблять жителі селища Заболоття, сіл Гута, Заліси, Тур.

У Забродівській сільській громаді обиратимуть Забродівського сільського голову. Голоси за нього віддаватимуть жителі сіл Адамівка, Видраниця, Вужиськ, Заброди, Задолина, Заіванове, Залюття, Замшани, Зоряне, Лучичі, Мельники-Річицькі, Окачеве, Підгір'я, Піски-Річицькі, Поступель, Річиця, Щедрогір, Якушів.

Голову Самарівської сільської ради обиратимуть у Самарівській сільській раді. Свій вибір зроблять жителі сіл Березники, Боровуха, Бродятине, Головище, Залисиця, Залухів, Занивське, Заприп'ять, Козовата, Мале Оріхове, Межисить, Під'язавні, Почапи, Самари, Самари-Оріхові, Теребовичі, Хабарище, Щитинська Воля, Язавні.

Читайте також: Ратнівщина увійшла до складу Ковельського району

Коментарі
12 Серпня 2020, 14:03
Кращого кандидата на голову Ратнівської громади як Макарук не бачу. Вважаю його гідною людиною.
13 Серпня 2020, 18:30
Макарчук останній за кого потрібно голосувати! Розвели сімейні підряди! Гнати в шию
04 Жовтня 2020, 19:14
найкращий кандидат не місцевий
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром