У Заболоттівській громаді випускники шкіл отримали свідоцтва.ФОТО

06 Серпня 2020, 09:15
Нагородження випускниці 1760
Нагородження випускниці

У Заболоттівській ОТГ одинадцятикласники відгуляли випускний.

Про це пишуть на сторінці громади у фейсбуці.

«Медаль-результат наполегливої праці та стимул до нових звершень! 2020 рік став для всіх нас особливим! Ми завершили його в непростих умовах, пов'язаних з пандемією, коли довелося змінювати традиційний уклад шкільного життя, оперативно пристосовуватися до обставин, шукати нові способи й формати роботи.Вчителям та учням довелося зіткнутися з дистанційним навчанням, спілкуватися через інтернет, але, незважаючи ні на що, всі учасники шкільного процесу гідно впоралися з цими викликами!» – йдеться у дописі.

Цьогоріч в Заболоттівській об'єднаній територіальній громаді завершили навчання 89 випускників. З них шестеро учнів отримали золоту медаль, а одна учениця – срібну медаль.

Десять випускників нагородили похвальними грамотами за особливі успіхи у вивченні окремих предметів.

Гордістю НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» смт Заболоття стали учні: Олександр Глущук, Андрій Миронюк, Марія Корнієнко, яких нагородили золотою медаллю, а також Юлію Глущук – срібною.

Із золотою медаллю закінчив НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Гута став Артур Головій.

НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Тур закінчили дві випускниці із золотою медаллю, а саме: Мосійчук Юлія та Віта Мох.

«На превеликий жаль, в цьому році урочисті лінійки скасовані.Не було одного з найяскравіших свят,випускних вечорів.Однак скасувати радість цієї події, зменшити його значимість ніякі зовнішні обставини не в силах.Тому вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту все ж таки відбулось. Слова подяки та найщиріші побажання педагогам за високий професіоналізм,знання ,життєвий досвід.І,звичайно,батькам,яким коштувало чималих зусиль підготувати до дорослого життя своїх дітей!» – зазначають на сайті громади.







Читайте також: Ратнівські гімназисти відгуляли випускний.ФОТО

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024