Слідчі детективи оголосили про підозру ратнівчанам, котрі незаконно переправляли до Білорусі іноземців

15 Липня 2020, 16:40
1730

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосили двом волинянам підозру за ч.2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, котрі переправляли громадян Республіки Білорусь та Росії із території України до Республіки Білорусь. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо, у ніч на 14 липня в прикордонній смузі українсько-білоруського кордону правоохоронці затримали одного із фігурантів при спробі здійснити незаконне переправлення через держкордон громадянина Білорусії. 

Окрім того, під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні іншого фігуранта, правоохоронці виявили та вилучили речові докази, які вказують на причетність його до скоєння цього злочину.

Слідчі затримали двох волинян у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Оголосили їм про підозри в інкримінованих злочинах.  Вирішується питання про обрання підозрюваним  міри запобіжного заходу. Триває досудове слідство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років.


Читайте також: У Видраниці чоловік покосив траву свого сусіда: справа дійшла до суду

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024