У селі Броди 18-річний молодик викрав мотоцикл

22 Червня 2020, 12:20
Викрадений мотоцикл 3093
Викрадений мотоцикл

У Бродах поліцейські району оперативно затримали викрадача мотоцикла.

До Ратнівського відділу поліції звернувся 33-річний житель села Броди та повідомив про викрадення мотоцикла «Lifan». Завдяки злагодженим та оперативним діям співробітників сектору кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції та групи реагування патрульної поліції, правоохоронці встановили причетність до скоєння незаконного заволодіння транспортним засобом 18-річного жителя сусіднього села. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

З’ясувалось, що заявник залишив мотоцикл біля магазину у селі Броди. Правопорушник скористався відсутністю власника та незаконно заволодів ним. Поліцейські оперативно встановили та розшукали зловмисника. Транспортний засіб вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику про підозру у скоєному злочині. Санкція статті передбачає штраф до 20 тисяч 400 гривень або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Триває досудове слідство під час якого з’ясують усі обставини злочину.

Викрадений мотоцикл
Викрадений мотоцикл

Викрадений мотоцикл
Викрадений мотоцикл

Читайте також: Чоловік, який у Ратному хотів відкупитися від поліцейських, заплатив 8,5 тисячі штрафу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024