У Річиці посилять епідеміологічні заходи

06 Червня 2020, 11:20
Фото ілюстративне 3417
Фото ілюстративне

У селі Річиця, що на Ратнівщині, уведуть низку обмежень та посилять епідеміологічні заходи через захворювання на коронавірусну інфекцію.

Про це йшлося на засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 5 червня. Про це пишуть на сайті Ратнівської РДА.

Засідання провів голова районної державної адміністрації Володимир Рудик.

Про епідеміологічну ситуацію в районі, зокрема на території Забродівської сільської ради (с.Річиця) та запровадження протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 доповіли завідувач Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України Галина Кузнєцова, директор комунального некомерційного підприємства «Ратнівська районна лікарня» Михайло Бегаль, Забродівський сільський голова Микола Калачук.

Посилення карантину уведуть через те, що хворих на коронавірусну інфекцію у Забродівській ОТГ станом на 6 червня зафіксували двоє: село Річиця – 1 випадок; село Якушів – 1 випадок. Загалом у Ратнівському районі зафіксували 4 випадки захворювання на COVID-19.

Заслухавши інформацію виступаючих, з урахуванням її обговорення, комісія вирішила, керуючись постановою КМУ від 11.03.2020 року № 211, постановою КМУ від 03.06.2020 року № 435:

  • не застосовувати на території Ратнівського району режим адаптивного карантину до 15.06.2020 року;  
  • ввести низку обмежень та посилити епідеміологічні заходи через захворювання на коронавірусну інфекцію на території Забродівської  сільської ради (с.Річиця).

Протокольне рішення засідання комісії можна подивитись за посиланням: http://ratadmin.gov.ua/covid/item/7810-protokol-13

Читайте також: На Волині посилили карантин 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024