Ратнівські дитсадки отримали антисептики та мило для належного функціонування в умовах карантину

04 Червня 2020, 15:32
Ратнівські дитсадки отримали антисептики та мило для належного функціонування в умовах карантину 1884 Джерело: Андрій Харлампович
Ратнівські дитсадки отримали антисептики та мило для належного функціонування в умовах карантину

Депутат районної ради від фракції політичної партії «Європейська Солідарність» Андрій Харлампович передав завідувачкам ратнівських дитсадочків понад дві сотні паперових рушників, антисептики та рідке мило.

Про це написав Андрій Адамович на своїй сторінці у Facebook.

«Не карантином єдиним. На минулому тижні відбулось засідання бюджетної комісії Ратнівської районної ради, на якому було прийнято рішення перекидки коштів, що були зекономлені під час карантину дошкільними закладами селища Ратне на потребу погашення заборгованості по енергоносіям Ратнівської районної центральної лікарні. І тут розгорнулась епопея з обговоренням рішення, що мовляв районна влада забирає кошти в дітей . А отже в рамках послаблення карантину дитячі садочки селища не зможуть закупити засоби для функціонування закладів в умовах карантину. Говорилось про необхідність додаткових внесків від батьків. Прочитавши всі коментарі під постом директор садочку номер 2, про стурбованість нехватки коштів, я прийняв відповідне рішення», – зазначає депутат.

Через те, що у двох садочках селища Ратне функціонує 21 група, Андрій Харлампович придбав 210 упаковок паперових рушників та в кожну групу антисептики та рідке мило. Згодом, ці засоби депутат передав керівникам закладів дошкільної освіти.

«Окремо хочу повідомити, що утримання садочків покладено на балансоутримувача, яким являється Ратнівська селищна рада. Тому передаю естафету не місцевим бюджетам, а конкретно Володимиру Кулику (голові селищної ради) та Михайлу Макаруку (голові районної ради). Подбаймо про наших дітей спільно!» – зауважив Андрій Адамович.

Читайте також: Де на Волині можна зробити імуно-ферментний тест на коронавірус 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром