Ратнівщина: місцевим фермерам депутати планують виділити 65 тисяч гривень підтримки

29 Травня 2020, 14:57
Місцевим фермерам району депутати планують виділити 65 тисяч гривень підтримки 1194 Джерело: https://mind.ua
Місцевим фермерам району депутати планують виділити 65 тисяч гривень підтримки

У Ратному бюджетна комісія підтримала ініційовані райдержадміністрацією зміни до Програми розвитку галузі агропромислового комплексу.

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, яка відбулася 27 травня, депутати розглянули питання щодо внесення змін до Комплексної програми розвитку галузі агропромислового комплексу Ратнівського району на 2019-2020 роки. Про це інформують на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

Нагадаємо, що питання підтримки сільськогосподарських виробників району розглядалося на зустрічі голови райдержадміністрації з представниками бізнесових структур, в тому числі аграріїв району, на якій було порушено питання щодо відсутності фінансування у 2020 році Програми – «Дотації сільськогосподарським підприємствам і фермерським господарствам за посів жита, гречки».

Райдержадміністрацією було ініційовано перед депутатами районної ради питання про внесення змін до вищевказаної Програми.

Депутати підтримали ініціативу районної державної адміністрації щодо підтримки місцевих сільськогосподарських виробників вцілому та внесли відповідні зміни до Програми, передбачивши на її фінансування з місцевих бюджетів 65 тисяч гривень.

Виділення коштів аграріям відбудеться після затвердження внесення змін до районного бюджету на 2020 рік на черговій сесії районної ради, яка відбудеться в червні 2020 року.

Читайте також: Ратне: вирішували кому призначити соціальну допомогу від держави

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром