На Ратнівщині стартував дитячий онлайн-фотоконкурс

16 Травня 2020, 13:14
На Ратнівщині стартував дитячий онлайн-фотоконкурс 2408
На Ратнівщині стартував дитячий онлайн-фотоконкурс

Ратнівський районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проводить онлайн-фотоконкурс «Щаслива посмішка дитинства».

Про це повідомляють на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Ратнівський районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді з 15 травня по 1 червня оголошує онлайн-фотоконкурс «Щаслива посмішка дитинства» на визначення кращих дитячих фотографій.

Умови конкурсу надзвичайно прості:

  1. Обираєте найпривабливішу світлину вашого усміхненого та радісного малюка віком до 10 років (без оформлення – надписів, рамок).
  2. Надсилаєте фото на електронну адресу [email protected] з позначкою «онлайн-фотоконкурс», повідомленням на офіційну сторінку Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді у соціальній мережі Facebook чи безпосередньо за адресою: смт Ратне, Центральна 19, кабінет 8.
  3. До повідомлення обов`язково прикріплюєте назву фото, П.І.П. одного з батьків та П.І.П. дитини та номер телефону.
  4. Отримуєте підтвердження про прийняття ваших даних і посилання на ресурс в соціальній мережі Facebook та активно голосуєте за Ваших діток.

Усі світлини, що надійдуть на вказані адреси, будуть опубліковані на сторінці Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». Підсумки та визначення переможця відбудеться 1 червня о 15:00 годині.

За результатами конкурсу три автори фотографій, які отримають найбільше вподобань, отримають подарунки.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024