Як у Ратному очільник райдержадміністрації спілкувався із бізнесменами району

16 Травня 2020, 12:31
Бізнесмени Ратнівського району 2330 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/
Бізнесмени Ратнівського району

У Ратнівській райдержадміністрації очільник установи Володимир Рудик обговорив із представниками бізнесових структур району актуальні питання щодо партнерства та закликав до об'єднання спільних зусиль в напрямку розв'язання нагальних проблем життєдіяльності Ратнівщини.

Зустріч за «круглим» відбулася у четвер, 14 травня. Голова райдержадміністрації запросив присутніх до відкритого діалогу. Про це пишуть на сайті Ратнівської РДА.

«Комунікація районної влади з представниками підприємницьких структур різного рівня – від малого до великого бізнесу – є надзвичайно важливою та необхідною. Економічні прогнози на поточний рік потребують вжиття нами, як органами виконавчої влади, заходів, аби в умовах карантину нормалізувати життєдіяльність підприємств усіх форм власності задля добробуту та благополуччя жителів краю», – зауважив у вступному слові керманич району.

Про доступні Програми на підтримку сільськогосподарських виробників району розповів присутнім начальник управління економіки та регіонального розвитку РДА Сергій Данилевич. В контексті обговорення даного питання, керівник СТОВ «Ратнівський аграрій» Валентин Чернецький закцентував увагу про можливе створення дорадчого органу при райдержадміністрації задля подальшої комунікації з аграріями району.

Також було розглянуто питання фінансування заходів Комплексної програми розвитку галузі агропромислового комплексу Ратнівського району на 2019-2020 роки, необхідності проведення аудиту землі різних форм власності та її цільового призначення.

Завідувач сектору з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації райдержадміністрації Людмила Волот проінформувала учасників зібрання про зміни в наданні послуг у сфері реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності.

Про спільні заходи, спрямовані на підтримку зайнятості, професійну підготовку фахівців та збереження трудового ресурсу в районі розповів заступник директора районної філії обласного центру зайнятості Сергій Філюк.

Активно пройшло обговорення питання співпраці та напрямків взаємодії підприємців з податковою службою. Начальник Ратнівського управління Головного управління ДПС у Волинській області Ірина Савелькіна роз’яснила встановлені чинним законодавством пільги зі сплати податків підприємцями під час дії карантину, відповіла на запитання присутніх.

Про підтримку малого та середнього бізнесу, а саме, надання кредитів в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-8%» юридичним особам та фізичним особам-підприємцям проінформували керуюча АТ КБ «Приватбанк» Ірина Тур та керуючий Ратнівським відділенням «Ощадбанк» Сергій Дричик.

У ході діалогу, Володимир Рудик висловив сподівання на тісну співпрацю з представниками бізнесу, запросив усіх до подальшої відкритості та комунікації.

Своєю чергою, від імені усіх присутніх, депутат обласної ради Валентин Чернецький подякував очільнику району за змістовну зустріч.

За результатами засідання головою райдержадміністрації були дані відповідні протокольні доручення.

Читайте також: Погуляйко «закріпив» райони за своїми заступниками: хто координуватиме Ратнівщину 

Бізнесмени Ратнівського району
Бізнесмени Ратнівського району

Бізнесмени Ратнівського району
Бізнесмени Ратнівського району

1
Учасники діалогу
Учасники діалогу

Учасники діалогу
Учасники діалогу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром