Ратне: вирішували кому призначити соціальну допомогу від держави

14 Травня 2020, 11:34
У Ратному вирішували кому призначити соціальну допомогу від держави 7753
У Ратному вирішували кому призначити соціальну допомогу від держави

У райцентрі Ратне комісія з питань соціального захисту населення вирішувала, кому призначити чи відмовити у наданні державних соціальних допомог та пільг.

Про це інформує Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

У середу, 13 травня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Андрія Мельника, за участю представників управління соціального захисту, фінансового відділу, служби у справах дітей райдержадміністрації, пенсійного фонду, районної ради, ЦСССМ відбулося засідання комісії з питань соціального захисту населення, призначення (відмови у призначенні) держаних соціальних допомог та пільг.

Під час засідання розглянули 13 справ щодо призначення державної допомоги малозабезпеченим сім’ям та 10 справ для призначення житлових субсидій.

Комісія прийняла позитивне рішення щодо призначення державної допомоги 10 малозабезпеченим сім’ям, та призначення житлових субсидій 10 сім’ям. Основною причиною відмови трьом сім’ям в наданні допомоги як малозабезпечена сім’я стало те, що працездатні члени сім’ї протягом тривалого часу не працювали.

Крім того, прийняли рішення щодо виплати одноразової допомоги на лікування шістьом жителям району, прийняли рішення по продовженню щомісячної адресної допомоги на проживання внутрішньо-переміщеній сім’ї та надали пільги на житлово-комунальні послуги багатодітній сім’ї за фактичним місцем проживання.

Читайте також:

Коментарі
15 Травня 2020, 15:38
Чи я можу брати допомогуу мене 3 дітий соціальну
15 Травня 2020, 19:01
Одинокая мать
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024