Андрій Парубій передав захисні костюми та окуляри для Ратнівської лікарні. ФОТОРЕПОРТАЖ

07 Травня 2020, 17:58
Андрій Парубій передав захисні костюми та окуляри для Ратнівської лікарні 3495
Андрій Парубій передав захисні костюми та окуляри для Ратнівської лікарні

Партію засобів індивідуального захисту від представників партії «Європейська солідарність» отримали лікарі комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня».

Члени Волинської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Іван Мирка, Тарас Яковлєв, Сергій Григоренко разом із народним депутатом України, членом фракції «Європейська Солідарність» у Верховній Раді Андрієм Парубієм 5 травня відвідали головну медичну установу селища Ратне. Чиновники передали для ратнівських медиків 100 спеціалізованих костюмів індивідуального захисту та 10 медичних захисних окулярів.


Директор комунального некомерційного підприємства Михайло Бегаль подякував за допомогу медичним працівникам нардепу та волинській «Солідарності», адже саме медики нині перебувають на передовій у боротьбі із коронавірусною інфекцією.

«Дана допомога є досить доречною, враховуючи актуальність проблеми, та постійну готовість до поширення інфекції. Пацієнти йдуть постійно. З великою й маленькою підозрою. Персонал лікарні постійно в роботі. Раз у два три дні відправляються аналізи на полімеразно ланцюгову реакцію в Луцьк і Лабораторно-луцький центр для обстеження. Звичайно, захист повинен бути присутній», – розповів очільник медичної установи.

Читайте також: Нардеп від 21 виборчого округу передав волинській лікарні медичне обладнання 

1

1

1

Михайло Бегаль зауважив, що на одну зміну для працівників лікарні потрібно 18 комплектів індивідуального захисту.

«Я дякую Богові, що за цей період у нас персонал не захворів. Навіть, враховуючи те, що був коронавірус», – зазначив Михайло Бегаль.


1

Після передачі засобів індивідуального захисту, Михайло Григорович провів чиновникам екскурсію лікарнею. При вході у медичну установу гостям перевірили температуру спеціальним пристроєм та нагадали не забувати продезінфікувати руки.



Михайло Бегаль показав відділення інтенсивної терапії, де проводять капремонт, та алею, що знаходиться поблизу медзакладу. Головний лікар закладу розповів про те, як вона створювалася, й що завдяки їй пацієнти лікарні краще проходять процес реабілітації.



1



Окрім Ратного, допомогу отримали медичні заклади у містах: Нововолинськ, Володимир-Волинський та Любомль.

«Сьогодні ми зробили рейд по чотирьох містах волинської області це: Нововолинськ, Володимир-Волинський, Любомль, Ратне. І головне наше завдання було, щоб кожній лікарні передати лікарям захисні костюми від «Європейської Солідарності» від Фонду Петра Порошенка захисні окуляри для того, щоб максимально посприяти лікарям, які знаходяться на передовій в боротьбі з інфекцією», – зауважив Андрій Парубій.


Також, нардеп зазначив, що у  різних районах різна ситуація: в деяких більша кількість інфікованих, в деяких – менша.

«Ми усвідомлюємо й розуміємо, що в будь-який момент може бути загострення може бути збільшення кількості інфікованих і в цей момент найважливіше, щоб лікарі, ті хто першими контактують з хворими були достатньо захищені щоб і суспільство і ми мали гарантію що вони можуть виконати свій обов’язок і захистити людей від інфекції. Якщо прийде небезпека важливо, щоб лікарі були найбільш захищені. Про це, власне, ми сьогодні говорили з лікарями й всі вони щиро дякували за підтримку й допомогу. Ми і надалі будемо підтримувати й лікарів й на Волині, й в усіх куточках України», – сказав Андрій Парубій.

Читайте також: Ратнівська лікарня купила апарат штучної вентиляції легень за 800 тисяч гривень 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром