Ратне: судили чоловіка, котрий ловив рибу незаконним способом

27 Квітня 2020, 13:41
Риба / Фото ілюстративне 1296
Риба / Фото ілюстративне

Суддя Ратнівського районного суду Волинської області Ольга Фазан розглянула матеріали справи, які надійшли з Державного агенства рибного господарства України Волинського рибоохоронного патруля, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який ловив рибу незаконним способом.

Про це йдеться у постанові суду від 21 квітня 2020 року.

Обвинувачений, 7 березня 2020 року ловив рибу промисловим знаряддям лову сіткою з незареєстрованого дерев`яного човна без дозволу на промисел в рибогосподарському об`єкті озері Волянське, яке відноситься до гідрологічного заказника «Залухівський», при цьому риби не спіймав, чим порушив ст.63 Закону України Про тваринний світ. Своїми діями чоловік вчинив правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.85 ч. 4 КУпАП.

В судове засідання обвинувачений не з`явився, хоча належним чином був сповіщений про дату час та місце судового розгляду, про що свідчить дані Укрпошти.

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 85 ч.4 КУпАП, застосувавши адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень з конфіскацією знаряддя вчинення правопорушення. Зокрема,  обвинувачений заплатить 420 гривень судового збору.

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024