Благодійний фонд «Патріоти Волині» допомагає волинським лікарням у боротьбі із коронавірусом

24 Квітня 2020, 14:31
962

Народний депутат Степан Івахів та благодійний фонд «Патріоти Волині» продовжують забезпечувати волинські лікарні необхідними засобами  захисту.

Про це пише «12 канал».

«Благодійний фонд «Патріоти Волині» продовжує свою роботу в рамках боротьби з коронавірусом. Костюми – це те, чого найбільше нині не вистачає нашим лікарям, які, на жаль, перебувають у зоні найбільшого ризику. Саме задля захисту лікарів фонд продовжує свою роботу. Ми щиро вдячні за те, що роблять наші лікарі, за їхній героїзм, тому що сьогодні вони на передовій», – наголосив директор БФ «Патріоти Волині» Павло Самолюк.


Нову партію одноразових костюмів передали для обласних клінічної та інфекційної лікарень, а також для Луцького військового гарнізонного шпиталю.




Костюми, зазначають медики, вже перевірені, адже такими комбінезонами користувалися раніше. Вони призначені для персоналу, який перебуває у близькому контакті з інфікованими.

 «Цей костюм є зручним, повністю закритим. Основна його задача – щоб не було відкритих поверхонь тіла. Ці речі є вкрай необхідні, адже найкраще захищають лікарів. Заходить, наприклад, в реанімацію двоє лікарів, чотири медсестри і дві санітарочки. То, відповідно, тільки одна зміна на 4 години одягає такі костюми», – розповів директор КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олександр Дудар.

 Нагадаємо, що раніше багаторазові захисні комбінезони фонд «Патріоти Волині» також передав у районні медичні заклади.



«Як і планували минулого тижня, ми передали першу партію багаторазових захисних костюмів для Ковельської, Старовижівської, Ратнівської та Шацької районних лікарень», – поділився Павло Самолюк.

Народний депутат від Волині Степан Івахів запевнив, що допомога лікарям буде продовжуватися. Адже сьогодні питання захисту медиків є пріоритетним.

«Ми повинні просипатися і лягати спати, дякуючи нашим волинським медикам. Тому що в нас немає ні одного випадку (я впевнений, що і не буде), коли наші волинські медики відмовлялися виходити на свою роботу», – підкреслив народний депутат.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром