Ратне: судили жінку, яка поширювала неправду про зараження односельчанина коронавірусом

09 Квітня 2020, 09:10
3025

Суддя Оксана Свистун розглянула справу про притягнення до адміністративної відповідальності жительку села Поступель, яка поширювала неправдиві чутки.

Про це йдеться в постанові районного суду від 3 квітня 2020 року.

Нагадаємо, 27 березня 2020 року о 9 годині обвинувачена поширювала недостовірну інформацію про те, що її односелець, який перебуває за кордоном і хворий на небезпечну недугу, має намір приїхати в село та заразити односельчан, чим вчинила поширювання неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення.

Такими умисними діями жінка скоїла адміністративне правопорушення, передбачене ст.173-1 КУпАП.

Зокрема, будучи належним чином повідомленою про дату, час і місце розгляду справи, в судове засідання порушниця не з`явилась, у поданій письмовій заяві просила справу розглянути за її відсутності, винуватість у вчиненому визнала. За таких обставин з огляду на положення ст.268 КУпАП вважаю за можливе розглянути справу за відсутності особи, яка притягується до відповідальності.

Суд ухвалив визнати жінку винною у вчиненні правопорушення та піддати її стягненню у виді штрафу в розмірі 170 гривень. Зокрема, порушниця заплатить судовий збір у розмірі 420 гривень.

Читайте також: Ратне: судили продавця магазину, котрий не видав касовий чек

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром