Дотримання дистанції та позмінний графік: режим роботи Ратнівської селищної ради на карантині.ФОТОРЕПОРТАЖ

27 Березня 2020, 16:30
Ратнівська селищна рада 3010
Ратнівська селищна рада

Кореспондент Район.Ратне поцікавився, як працює Ратнівська селищна рада в умовах карантину.

Зайшовши у приміщення. важко не помітити перші ознаки карантинного режиму – дверні ручки, що при вході у будівлю, обмотані марлею. На дверях прикріплений інформаційний лист про коронавірус та прохання витирати ноги у спеціальний килимок. У селищній раді помітно, що досить часто роблять вологе прибирання зі спеціальним розчином. Через карантин пригальмувалися фасадні роботи приміщення.



Фасад селищної ради
Фасад селищної ради

Фасад селищної ради
Фасад селищної ради

Режим роботи селищної ради – у телефонному режимі. Третина працівників установи працює за спеціальним графіком.

«В нас режим роботи такий особливий. У нас складений графік для працівників. Селищна рада працює. Якщо приходить та людина, яка не може вирішити самостійно свої питання, ми записуємо їхнє прохання і тоді на другий день ту чи іншу довідку видаємо». – розповідає Ратнівський селищний голова Володимир Кулик.

Активно працює відділ реєстрації, зокрема документів на житло, майно, землю. Працівниці селищної ради сидять у захисних масках, а коли приходять ратнівчани – закликають дотримуватися дистанції.

Працівниці селищної ради
Працівниці селищної ради


Працівниці селищної ради
Працівниці селищної ради

«Кожен день тут людей тьма, але людей приймаємо більшості, як і вимагається, у телефонному режимі. Інтернет-режимі. Записуємо їхнє прохання, а на другий день ті чи інші питання вирішимо»,  зауважує Володимир Миколайович.

За словами очільника селищної ради, невідкладні питання такі як похорон. Вирішуються негайно, а такі як приватизація землі – можуть почекати.

«Ми працюємо. Якщо ми підемо на самоізоляцію треба, щоб життєдіяльність Ратного тривало. Сміття має прибиратися, вода подаватися, каналізація працювала. Щоб ремонт доріг робився, дерева саджалися, бо весна», – каже селищний голова.

Володимир Кулик зазначає, що нещодавно закінчили ремонтували провулок Короленка.

Володимир Кулик
Володимир Кулик

«В умовах карантину життя людей не припиняється, а щоб жили люди більш-менш нормально, то треба щоб служби працювали. Й служби працюють в такому режимі, аби забезпечити ту чи іншу ділянку роботи.  А якщо прорив, якщо, наприклад, десь сміття? Постійно слід прибирати. Тому ми намагаємося забезпечити активну життєдіяльність», – каже селищний голова.

Читайте також:

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024