Ратне: на що розподілили залишки районного бюджету. ПЕРЕЛІК

20 Березня 2020, 09:15
Гроші \ Фото ілюстративне 1830
Гроші \ Фото ілюстративне

У Ратному відбулася сесія районної ради, на якій перерозподілили залишки районного бюджету.

У середу, 18 березня, відбулась 37 сесія районної ради сьомого скликання. Найвагомішою причиною проведення сесії стала необхідність виділення додаткових коштів для забезпечення функціонування системи охорони здоров’я району в умовах пандемії, інформують на сайті Ратнівської районної ради.

З цією метою за пропозицією голови районної ради Михайла Макарука, яка напередодні була одностайно підтримана членами постійної комісії районної ради з питань бюджету, для комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» виділили 800 тисяч гривень на придбання обладнання, оплати послуг, проведення заходів та робіт, підписання пакету медичних послуг. Ці кошти районною радою виділили з резервного фонду районного бюджету.

Також на капітальний ремонт відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» спрямували вільний залишок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі  664 тисяч гривень та 192 тисяч гривень – з районного бюджету. 90 тисяч гривень з районного бюджету також спрямували на  виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція приймального відділення невідкладної допомоги комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» по вул. Газіна, 64 смт Ратне, Волинської області».

При розподілі вільного залишку районного бюджету значна його частина – 1, 4 мільйонів гривень спрямували в обласний бюджет на співфінансування об’єкта, що реалізується за кошти державного фонду регіонального розвитку – «Реконструкція навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - дитячий садок» с. Жиричі, вул. Центральна, 100 Ратнівського району Волинської області».

Відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації для участі команд Ратнівської дитячої спортивної школи в офіційних змаганнях школярів Волині - 20 тисяч гривень, на поточні видатки для НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №1- гімназія» смт Ратне – 50 тисяч гривень та для НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №2» смт Ратне – 50 тисяч гривень.

Сектору культури районної державної адміністрації на проведення підписки періодичних видань та придбання літератури у централізовану бібліотечну систему – 30 тисяч гривень, на проведення ремонту освітлення сцени та придбання предметів і матеріалів до творчого звіту районному будинку культури – 40 тисяч гривень.

Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на поточні видатки – 5 тисяч гривень.

Відділу освіти на ремонт автомобіля централізованої бухгалтерії – 5 тисяч гривень, для «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня - дитячий садок» с. Жиричі – 15 тисяч гривень на придбання тротуарної плитки.

На виконання районних цільових програм спрямували 235 тисяч гривень, з них 175 тисяч гривень – на виконання програми соціально-економічного розвитку Ратнівського району, в тому числі райдержадміністрації – 65 тисяч гривень, управлінню соціального захисту – 65 тисяч гривень, фінансовому відділу – 45 тисяч гривень.

Читайте також: 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024