Співучий соловейко та природа краю: у Велимченській громаді з’явився власний логотип

29 Лютого 2020, 11:05
Логотип Велимченської громади 3035 Джерело: Анастасія Палович
Логотип Велимченської громади

У Велимченський об’єднаній територіальній громаді з’явився логотип.

Створила графічний символ для громади команда студії дизайну «Mironenko design». Про це повідомляє очільниця громади Анастасія Павлович на своїй сторінці у Facebook.

В основі бренду Велимченської громади – екологічність, енергія природи та натхнення. В ньому гармонійно поєдналися символи лісу, води, сонця, автори зробили акцент, що громада є колискою пісенності та в центрі логотипу розмістили – соловейка на гілці, який символізує продовження роду, щастя і добро, натхнення і талант. Весь малюнок вміщений у підкову, чим підкреслюється працьовитість краян та налаштовує на успіх.

«Це поєднання, доносить до кожного з нас: «Велимченська громада – це екологічний простір, динамічна територія працьовитих людей, чистої природи та натхнення»,  – зазначає Анастасія Павлович.

Бренд – це не лише лого і слоган, а передовсім певна атмосфера, настрій, культура, впізнаваність. Логотип визначає відмінності та переваги, які сприятимуть ідентифікації громади в Україні та світі, працюватиме на вироблення ідентичності громади, підвищуватиме соціальну та інвестиційну привабливість.

Зазначимо, на визначення логотипу громади проводили кількаетапний конкурс, на який подали 15 пропозицій.

Бренд потрібен громаді для усвідомлення своєї унікальності та створення позитивного іміджу, для промоції громади, реклами місцевих виробників та товарів, залучення інвестицій, туристів, людського капіталу.

«Це гарантований капітал, що вкладений в майбутнє громади її мешканців», – пише керівниця Велимченської ОТГ.

Логотип Велимченської громади
Логотип Велимченської громади

Читайте також: Лісівники Заболоттівської громади сплатили майже два мільйони гривень податків

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024