Харчова плівка

Ратне: судили пенсіонерку, яка побила жінку рулоном харчової плівки

27 Лютого 2020, 13:13

Суддя Ратнівського районного суду Оксана Свистун розглянула кримінальне провадження про обвинувачення уродженки селища Стара Вижівка яка побила свою знайому рулоном харчової плівки.

Слухання справи відбулося 21 лютого. Про це йдеться в ухвалі суду.

Пенсіонерку обвинувачували в тому, що вона 11 грудня 2019 року близько 19 години, перебуваючи на сходовому майданчику між першим та другим поверхами багатоквартирного будинку, у ході сварки, що виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, умисно нанесла своїй знайомій не менше п`яти ударів рулоном харчової плівки в область голови. Своїми діями жінка, спричинила тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, які за ступенем тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров`я.

Дії пенсіонерки кваліфіковано за ч.2 ст.125 КК України.

Потерпіла заявила клопотання про закриття кримінального провадження у зв`язку з відмовою від обвинувачення. Інші учасники провадження висловили думку про закриття провадження у зв`язку із відмовою потерпілої від обвинувачення.

Суд постановив кримінальне провадження про обвинувачення пенсіонерки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, закрити у зв`язку з відмовою потерпілої від обвинувачення.

Читайте також: