Закоханість у квіти та свою роботу: квіткова майстриня із Заболоття розповіла про власну справу

16 Лютого 2020, 09:22
Валентина Хомич та працівники служби зайнятості 4180 Джерело: Служба зайнятості
Валентина Хомич та працівники служби зайнятості

Майстерню стильних букетів, кімнатних вазонів, присадибних квітів та декоративних кущиків із назвою «Квітка», що знаходиться на території Заболоттівської ОТГ поблизу ринкової площі селища, не можливо пройти повз і не зазирнути в крамничку.

Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

«Будь-хто з перехожих, якщо і не має наміру придбати букет, то може просто поцікавитися доглядом за квітами, отримати поради чи рекомендації, дізнатися про назву квітки, і розпитати ще багато про що», – розповідає господарка Валентина Хомич.

У четвер, 13 лютого, фахівці Ратнівської районнох філія Волинського обласного центру зайнятості провели дослідження з метою вивчення та забезпечення потреби в робочій сил і презентацію роботодавця для активних пошукачів роботи в рамках проєкту «Успіх в дії».

Підприємиця Валентина Хомич розповідала присутнім історію досягнутого успіху у своїй власній справі, яку започаткувала дев’ять років тому.

«Закоханість у квіти, що милують око, прикрашають оселі, подвір’я, а основне – душу, затаїлася в серці з дитинства», - каже квіткова майстриня.

Тривалий час, не маючи постійної роботи, щось творила з квітів, розуміючи, що кожну рослину потрібно відчувати і по-своєму любити. Тоді композиція вийде кращою, аніж сподівався. Коли всерйоз почала цікавитися флористикою, професійно підійшла до справи, вирішила організувати власний бізнес.

Пані Валентина охоче приймає замовлення відповідно до вимог клієнтів, враховуючи кожну дрібничку. Ті, хто не може визначитися з квітковою композицією, майстриня пропонує свою ідею, враховуючи вік, стать, подію.

У продажі є ряд сувенірів, що можуть вдало доповнити квітковий букет. Клієнти магазину – не тільки місцеві мешканці, а й жителі сусідніх районів і навіть Республіки Білорусь.

Фахівці служби зайнятості ознайомили підприємця з сучасними сервісними послугами служби зайнятості (відеорезюме, скайп-співбесіда, створення електронного кабінету роботодавця), можливістю проходження навчання шляхом стажування, отримання ваучера на навчання для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, компенсація роботодавцю соціального внеску на створення нових робочих місць.

У квітковому магазині
У квітковому магазині

У квітковому магазині
У квітковому магазині

Валентина Хомич та працівники служби зайнятості
Валентина Хомич та працівники служби зайнятості

Читайте також:

 «Найскладніше – розпочати діяти»: як ратнівчанка стала успішною бізнесменкою

Як безробітна ратнівчанка стала успішною власницею популярних перукарень у районі

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024