Перший заступник голови Ратнівської РДА привітав ветеранів війни в Афганістані

15 Лютого 2020, 17:00
Перший заступник голови Ратнівської РДА привітав ветеранів війни в Афганістані 831
Перший заступник голови Ратнівської РДА привітав ветеранів війни в Афганістані

Щорічно 15 лютого українці відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З цієї нагоди, перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлуказ опублікував привітання на сторінці РДА у facebook.

«Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Щорічно український народ віддає глибоку шану усім, кому судилося пройти вогняні бойові дії в Республіці Афганістан та в інших «гарячих» точках планети. Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру, вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлюєте відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Сьогодні ми вшановуємо мужніх ветеранів всіх збройних конфліктів на території інших держав, схиляємо голови перед пам’яттю полеглих воїнів, співчуваємо сім’ям загиблих.

Висловлюю глибоку вдячність і шану всім воїнам-інтернаціоналістам, які зберігають силу духу і оптимізму, залишаються патріотами країни та захищають її незалежність та територіальну цілісність. Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра», написав Євген Савлуказ.

Читайте також: Зірки футболу підтримали хворого хлопчика з Волині, допомогти можете і ви

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024