Тренер із Датиня став Почесним жителем Велимченської громади

14 Лютого 2020, 12:24
Андрій Копитюк зі своєю командою 2862 Джерело: Анастасія Павлович
Андрій Копитюк зі своєю командою

Учитель фізкультури НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня - дитячий садок» села Датинь Андрій Копитюк став Почесним жителем Велимченської ОТГ.

Про це повідомляє очільниця Велимченської громади Анастасія Павлович на своїй сторінці у Facebook.

Датинь 15 рік поспіль перемагає у відкритому Чемпіонаті Ратнівського району з волейболу серед чоловіків, команда неодноразово була переможцем обласних змагань та представляла Волинську область на всеукраїнському чемпіонаті ГО ВФСТ «Колос». Серцем команди, наставником і тренером є вчитель фізкультури НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня - дитячий садок» села Датинь Андрій Копитюк.

Рішенням сесії Велимченської сільської ради Андрія визнали Почесним жителем Велимченської громади.

«…йому вдалося згуртувати молодь та правити любов до волейболу - створити команду переможців, він зробив неоціненний вклад у розвиток села, про Датинь знають і в цьому вагома заслуга Андрія», – пише Анастасія Павлович.

Жителі села Датинь гарно відгукуються про сім'ю Копитюків, відносяться з повагою і шаною до молодого подружжя. Чоловік не втрачає зв'язок із підростаючим поколінням, тому юні датинці готові працювати над собою, вдосконалювати навички щоб з часом стати гідним доповнення волейбольної сім'ї.

«Неформальним тренером та талісманом команди є Юра Буднік, його енергія, вміння підтримати та емоційна гра на барабані мотивує команду на перемогу, він щиро вірить в ВК Датинь і знає, що кожен його рух, вигук допомагає хлопцям сконцентруватися на грі, а зайвий шум трибун він завжди готовий забрати на себе, його запал передався багатьом датинцям, котрі залишають свої справи і з'їжджаються з різних куточків України підтримати рідну команду», – йдеться у дописі очільниці Велимченської ОТГ.

Читайте також: Велимченська учителька отримала перемогу в одній із номінацій конкурсу «Учитель року-2020»

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024