Ратнівських соціальних педагогів познайомили з послугами служби зайнятості для школярів

13 Лютого 2020, 13:21
Ратнівських соціальних педагогів  познайомили з послугами служби зайнятості для школярів 887
Ратнівських соціальних педагогів познайомили з послугами служби зайнятості для школярів

Про організацію профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю старших класів, визначення самого поняття «професійна орієнтація» та його сутності, нові професії на ринку праці, правила їх вибору йшла мова під час методичного семінару з педагогічними працівниками НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 - гімназія» смт Ратне.

Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Провідна фахівчиня з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ратнівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості Леся Захарчук знайомила класних керівників, соціальних педагогів з послугами служби зайнятості для школярів: можливістю проходження тестування для визначення сфери майбутньої діяльності, в тому числі, з використанням онлайн платформи «Моя професія: консультаційна мережа», навичок самопрезентації шляхом складання резюме, співбесіди з роботодавцем.

Профорієнтаторка розповіла про новий портал «Освітні послуги служби зайнятості» та використання QR-коду.

Присутні активно обговорювали сучасний ринок праці регіону, враховуючи попит і пропозицію при укомплектуванні вакантних посад, використовували компас актуальних професій.

Аби детально познайомитися з діяльністю підприємств, установ, організацій селища, фахівець служби зайнятості запропонувала організувати економічні екскурсії для школярів.


Читайте також: Конкурси та творчість: як ратнівських школярів знайомили із професіями

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024