У Ратному п'яний кермувальник спричинив аварію

21 Січня 2020, 12:10
Фото ілюстративне 2388
Фото ілюстративне

 

П’яний кермувальник автомобіля Opel Astra в селищі Ратне протаранив інший автомобіль.

Окрім водія та пасажира, на щастя, ніхто не постраждав. На відео, опублікованому очевидцями, водій і пасажир пояснюють «фізичні та біологічні» нюанси інциденту, що трапився.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, ДТП сталася 19 січня в Ратному. Водій легковика Opel Astra врізався в інше авто поблизу кафе «Калина».

На місце події викликали поліцію, а пасажир з явними ознаками алкогольного сп’яніння пояснював очевидцям, чому трапилась аварія.

«Ана (машина, - ВН) ліба магла зупиниться, ліба не магла. Давайтє пасмотрім на наши ліца, і дальше будєт участвовать нє толька фізика, але й біологія», – ламаною українською пояснював очевидцям пасажир.

Читайте також: У Кортелісах побили поліцейських.

Відео інциденту опублікував у Facebook користувач Юрій Лях. Як зазначає автор, чоловіки, які скоїли аварію, із села Видраниця Ратнівського району.

У секторі комунікації ГУНП у Волинській області повідомили, що ДТП трапилась ввечері 19 січня. 34-річний житель Ратнівського району, який перебував за кермом автомобіля «Опель», допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген», яким керував 25-річний місцевий житель. Від госпіталізації учасники ДТП відмовились.

Читайте також: На Ратнівщині автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся: один пасажир помер, троє отримали пошкодження

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром