Понад пів сотні молодих спортсменів та чимало перемог: перші здобутки боксерського клубу у Заболотті

04 Січня 2020, 10:02
Учасники клубу «Брат» 5150
Учасники клубу «Брат»

У селищі Заболоття молодий юнак організував боксерський клуб «Брат», котрий функціонує близько трьох місяців, а уже неабияк прославив Ратнівський район.

Нагадаємо, на початку жовтня 2019 року Дмитро Куць, випускник Володимир-Волинського педагогічного коледжу, повернувшись у своє рідне смт Заболоття Ратнівського району, загорівся бажанням й відкрив спортивну секцію з боксу.

Минулої осені Дмитро, разом двома десятками дітей і підлітків, організовував тренування у покинутому колишньому деревообробному заводі. Нині у хлопця є більше 50 вихованців та цілком гідне приміщення, котре надала підприємиця Людмила Венско.

Упродовж листопада молоді спортсмени із Заболоття брали активну участь у різноманітних змаганнях. До прикладу, 21-22 листопада в місті Горохів вихованці Дмитра вибороли вісім перших, три других та чотири третіх призових місць.

Переможці змагань
Переможці змагань

«На мою думку справа яку я почав повинна розвиватися, тому що це перспектива розвитку, розвитку дітей – молодого покоління, майбутнього, перспектива людей які виховуються, самовдосконалюються, і хочуть бути здоровими», – каже Дмитро Куць.

За словами юного тренера, для досягнення успіху та великих перемог потрібно багато працювати над собою, своїм оточенням та над своєю справою.

Учасники клубу «Брат»
Учасники клубу «Брат»

1
Учасники клубу «Брат»
Учасники клубу «Брат»

Зокрема, варто зазначити, 4 листопада 2019 року хлопці створили громадську організацію «Федерація боксу».

«Найголовніше – не здаватися. Все і зразу не буде, потрібно впевнено переступати всі негаразди і робити далі те, що ти вважаєш правильним. У цьому я впевнений, бо переконався особисто, цього і хочу навчити інших. Адже такий вид спорту, як бокс, та й в цілому спорт, вимагає дисципліни великої сили духу, розумового і духовного розвитку! А якщо людина розвинута фізично психологічно і духовно – це хороша людина», – зазначає Дмитро Андрійович.

До слова, кожен зацікавлений може слідкувати за новинами клубу «Брат» на сторінці у соцмережі Facebook, яку веде Дмитро.

Нещодавно у клубі відзначили новорічні свята, під час яких радник губернатора Волинської ОДА Анатолій Костик, відзначив та вручив подяку перспективній громадській організації у Заболотті.


Під час новорічного свята
Під час новорічного свята

До слова, Дмитро Куць підкреслює, що юні спортсмени готові та хочуть приймати активну участь у розвитку Заболоттівської ОТГ та району.

Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024