В Україні розпочали реєстрацію на пробне зовнішнє незалежне оцінювання

04 Січня 2020, 07:41
В Україні розпочали реєстрацію на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 491
В Україні розпочали реєстрацію на пробне зовнішнє незалежне оцінювання

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зарахують як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використають для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна з 3 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО з української мови й літератури відбудеться 21 березня, з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня.

Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

  • Ознайомитись зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року
  • Виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей
  • Дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час
  • Отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням)
  • Психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання
  • Навчитися ефективно розподіляти час
  • Оцінити свій рівень навчальних досягнень.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований може скласти тест з одного предмета. Пробне ЗНО є платною послугою. Вартість тестування визначили у регіональних центрах оцінювання якості освіти.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024