21 тисяча маленьких волинян отримає новорічні подарунки від нардепа

17 Грудня 2019, 09:34
925

Традиційно під Новий рік та Різдво благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» дарує дітям подарунки.

Цього року солодощі з добре впізнаваною емблемою фонду отримають понад 21 тисяча юних волинян: діти-сироти, вихованці дитсадків та учні початкових класів усіх шкіл Ковеля, Ковельського, Старовижівського, Ратнівського та Шацького районів області. Про це інформують на сайті фонду.

Новорічні подарунки від народного депутата України Степана Івахіва починають формувати заздалегідь. Ще в жовтні благодійний фонд «Патріоти Волині» провів своєрідний тендер серед постачальників усіляких солодощів.

 

«Самі розробляємо і дизайн коробки, в яку потім фасують відібрану продукцію. Всі солодощі на момент розфасовки мають бути свіжими. І це – обов'язкова умова для постачальників. А вже сформовані подарунки замовляємо в грудні, напередодні зимових свят», – директор благодійного фонду Павло Самолюк.

Цього року виконавцем відповідального замовлення благодійного фонду «Патріоти Волині» стали волинські підприємці. Менеджер Олександр Грицюк веде нас у цех, де фасують солодощі.

Приміщення тепле, гарно освітлене. Дівчата працюють в одноразових рукавичках, швидко і з натхненням:

«Ми дуже відповідально поставилися до такого замовлення. Асортимент представленої тут продукції дуже різноманітний. Самі бачите: усі цукерки свіжі, мають яскраві та привабливі обгортки. Вся ця солодка продукція вироблена в Україні. Сподіваємось, діткам смакуватиме і вони будуть задоволені», – каже підприємниця Ірина Фалько

За два тижні у цьому цеху розфасували більш як 21 тисячу солодких подарунків під егідою благодійного фонду «Патріоти Волині» для волинської малечі.

«Цим ми займаємось не перший рік. Нашими замовниками є школи, дошкільні заклади, організації та установи області. Минулого року частково ми вже виконували замовлення благодійного фонду «Патріоти Волині»: зробили це якісно і в досить стислі терміни. Цього року вони звернулися до нас завчасно, ще в листопаді. Ми запропонували на вибір декілька видів подарунків: різні за вагою та складом цукерок. За тиждень узгодили замовлення, визначилися з дизайном коробки, який нам представив фонд. А вже після того приступили до фасування солодощів», – розповів підприємець Олександр Грицюк

Після розфасовки солодощів вже готові подарунки ще раз перевірили представники фонду. Далі справа за малим: вчасно доставити увесь цей святковий вантаж головним замовникам – дітям.

«Для цього ми організували централізовану доставку подарунків зі складу до наших замовників – шкіл та дошкільних установ Ковеля, всіх районів та об’єднаних територіальних громад виборчого округу Степана Івахіва. А вже за кілька днів, на свято Миколая ми самі приїдемо до дітей, аби привітати їх з довгоочікуваними зимовими святами. Сподіваємось, наші подарунки підсолодять малечі присмак Нового року та Різдва, додадуть їм радості та святкових емоцій», – підсумовує директор благодійного фонду Павло Самолюк






Читайте також: 

Народний депутат закликав урядовців рятувати Світязь

«Це тільки початок», – Степан Івахів про скасування депутатської недоторканості

До якої депутатської групи ввійшов Степан Івахів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39