У селі Конище чоловік погрожував колишній дружині фізичною розправою

15 Грудня 2019, 11:07
Фото ілюстративне 2108
Фото ілюстративне

Суддя Ратнівського районного суду Станіслав Лозицький розглянув матеріали справи, які надійшли з Ратнівського відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вчинив насильство в сім'ї.

Слухання справи відбулось 9 грудня. Про це йдеться у постанові суду.

9 грудня близько 15:00 за місцем проживання в селі Конище Ратнівського району підсудний висловлювався нецензурними словами та погрожував фізичною розправою своїй колишній дружині, з якою веде спільне господарство.

«Своїми діями чоловік вчинив психологічне насильство, тобто вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 173-2 КУпАП», – йдеться у матеріалах справи.

У судовому засіданні підсудний свою вину не визнав. Однак факт вчинення чоловіком вказаного правопорушення підтверджується змістом протоколу про адміністративне правопорушення, письмовою заявою та письмовими поясненнями колишньої дружини, рапортом працівника Ратнівського відділу поліції.

Суддя ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, застосувавши стягнення у виді штрафу в розмірі 340 гривень. Також він заплатить 384 гривні судового збору.

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024