У Ратному обговорили бюджети району, сільських та селищних рад на 2020 рік

14 Грудня 2019, 12:12
1545

Перший заступник голови Ратнівської районної державної адміністрації Євген Савлук провів чергову оперативну нараду з головними розпорядниками коштів районного бюджету.

Про це повідомили у відділі внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Нарада відбулася за участю голови районної ради Михайла Макарука, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, навчальних закладів, депутатів районної ради, сільських та селищних голів.

На початку засідання заступник голови Ратнівської РДА озвучив загальну статистику щодо незабезпеченості бюджету на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ за 2019 рік. Вона становить близько п'яти мільйонів гривень.

В обговоренні питання взяли участь головний лікар комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Михайло Бегаль, заступниця Ратнівської селищного голови Надія Романюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк, начальниця відділу культури райдержадміністрації Олена Горнік, директорка районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик.

Про проект районного бюджету на 2020 рік та формування бюджетів сільських і селищних рад на 2020 рік проінформувала присутніх начальниця управління фінансів райдержадміністрації Людмила Ковч.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення. Питання виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери району потребує постійного моніторингу та перебуває на постійному контролі районної влади.






Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024