У Ратному провели нетрадиційне засідання Клубу учасників АТО

30 Листопада 2019, 13:21
1208

У райцентрі Ратне фахівці служби зайнятості організували для учасників антитерористичної операції нетрадиційне засідання.

Круглий стіл, за участю соціальних партнерів, відбувся у четвер, 28 листопада. Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Зазначимо, що на зустріч із учасниками АТО запросили психологиню Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Катерина Бірук, головну спеціалістку відділу персоніфікованого обліку осіб Управління соціального захисту населення Світлану Сянькову.

Учасників заходу проінформували про соціальні та правові гарантії учасників АТО, зокрема проходження реабілітації у санаторно-курортних та інших лікувальних та профілактичних закладах, надання психологічної допомоги, користування пільгами на оплату житлово-комунальних послуг тощо. Для вирішення нагальних індивідуальних проблем запропоновано заповнити соціальний паспорт потреб учасника антитерористичної операції чи операції об’єднаних сил.

Фахівчиня з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Леся Захарчук розповіла про сучасні сервісні послуги служби зайнятості (відео резюме, скайп-співбесіда з роботодавцем, використання QR-коду, електронний кабінет пошукача роботи), можливості отримання нових робітничих професій на замовлення роботодавця, ваучера на навчання, працевлаштування за набутою професією, організацію власної справи, підтвердження результатів неформального навчання.

Захід провели з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю для розширення можливостей учасників АТО/ООС та підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Читати також: Як ратнівчан вчили робити «їстівні букети» 

Засідання клубу
Засідання клубу

Засідання клубу
Засідання клубу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024