Як ратнівчан вчили робити «їстівні букети»

26 Листопада 2019, 19:21
2316

У Ратному жителів райцентру навчали робити оригінальні новорічні подарунки та прикраси.

Героїнею «Території майстерності» у Ратнівській районній філії ВОЦЗ стала Людмила Чернецька. Чарівна ратнівчанка зі щирою посмішкою, мама чотирьох прекрасних  донечок розповідала про своє хобі – солодкі, м’ясні, спиртні букети, з гофрованого паперу і навіть справжні декори для фотосесій, оформлення весіль, яке переростає у серйозну справу, – пишуть на сторінці районної служби зайнятості у Facebook.

Людмила за спеціальністю бухгалтер. Тривалий час - банківський працівник. Декретні відпустки спонукали зайнятися чимось цікавим неординарним і прибутковим. А поштовхом для втілення ідеї у реальність стало бажання привітати і приємно здивувати подругу. Так появився перший витвір.

Зараз пані Людмила творить по справжньому і не наодинці. Має надійних «колег» по спільній справі: одні випікають смачні десерти, інші - оформлюють святкові церемонії, ще інші фотозони, кенді бари. І в «композиції» виходить море позитиву і насолоди у клієнтів і організаторів свята.

Напередодні новорічних свят учасники заходу мали можливість побачити і спробувати зробити новорічні прикраси: іграшки, шишки, снігові оздоблення, квіти, букети та інше. Використовує овочі, фрукти, м’ясні та сирні продукти, солодощі, спиртні і безалкогольні напої, корицю, бадьян, кардамон та інше. Присутні щиро дякували за організацію заходу, позитивні емоції і здобуті навички.





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024