У Ратному вшанували заморених голодом українців. ФОТО

24 Листопада 2019, 10:15
У Ратному вшанували заморених голодом українців 1933 Джерело: Відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату РДА
У Ратному вшанували заморених голодом українців

У райцентрі Ратне відбувся мітинг-реквієм у зв’язку із Днем пам'яті жертв Голодоморів в Україні – геноциду Українського народу.

Біля пам’ятного знака на честь «2000-річчя Різдва Христового» у суботу, 23 листопада, зібралися представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, організацій політичних партій та громадських об’єднань, учнівської молоді, громадськості районного центру. Про це повідомляє відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Під час мітингу, присутні долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання та вшанували пам’ять заморених голодом.

Заступник голови районної державної адміністрації Сергій Матвійчук та голова районної ради Михайло Макарук поклали жалобні вінки із житніх та пшеничних колосків до пам’ятного знаку, усі присутні – свічки пам’яті.

Заупокійну панахиду за замореними голодом українців відправили священнослужителі Ратнівської округи на чолі з благочинним отцем Анатолієм.










Читайте також: Ратнівчани вшанували загиблих протестувальників Революції Гідності. ФОТО

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024