«Найскладніше – розпочати діяти»: як ратнівчанка стала успішною бізнесменкою

22 Листопада 2019, 13:15
Ірина Бондар 1954
Ірина Бондар

Завдяки наполегливості та співпраці із районною службою зайнятості, колишня безробітна започаткувала власний прибутковий бізнес.

Шлях до успіху не буває простим. Він супроводжується труднощами та поразками, тому не варто розчаровуватися в окресленій цілі. Практично всі успішні й відомі люди неодноразово проходили крізь перешкоди та помилки.

Наша героїня – жителька селища Ратне Ірина Бондар, – пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

У 1999 році вона закінчила Львівську комерційну академію за спеціальністю економіка підприємства. Потім працювала у приватному акціонерному товаристві «Волиньгаз» Ратнівського управління з газопостачання, а після звільнення звернулася по допомогу до Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

На момент звернення пані Ірини до служби зайнятості, вакансій, які б задовільнили вимоги пошукачки роботи, не було. Тому жінка почала активно відвідувати семінари, орієнтовані на відкриття підприємницької діяльності.

Читайте також: Ратнівчанин поділився секретами вирощування фундука

Після проходження профдіагностичного тестування на виявлення підприємницького потенціалу, Ірина Бондар вирішила відкрити власну справу. Далі було навчання на курсах «Підприємець-початківець», Ірина Бондар отримала нові знання з ведення бізнесу та пройшла базові етапи формування бізнес-плану.

Після успішного навчання пані Ірина захистила бізнес-план. А в грудні 2011 року зареєструвалася як фізична особа-підприємець, отримавши одноразову виплату допомоги по безробіттю для відкриття підприємницької діяльності.

Ірина Бондар відкрила магазин із продажу газових і твердопаливних котлів та аксесуарів до них. Окрім того, підприємиця має великий вибір сантехніки та чималий спектр послуг для її встановлення.

Читайте також: Як безробітна ратнівчанка стала успішною власницею популярних перукарень у районі

Маючи власний бізнес, пані Ірина продовжує тісно співпрацювати з Ратнівською районною філією Волинського ОЦЗ вже як роботодавець. Жінка бачить перспективу розвитку сімейної справи та відчуває впевненість у завтрашньому дні. Бажаємо їй успіху та якісного росту.

«Найскладніше – розпочати діяти. Все інше залежить тільки від наполегливості», – зазначає Ірина Бондар
 

Ірина Бондар
Ірина Бондар

Читайте також:  Вперто та наполегливо йшов до своєї мети: як безробітний учасник АТО знайшов роботу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024