Як у Ратному безробітні навчалися

18 Листопада 2019, 10:05
У Ратному безробітні навчалися 1206
У Ратному безробітні навчалися

У Ратнівському учбовому пункті ВОУЦ АПК непрацевлаштовані ратнівчани навчалися за професією тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва.

На замовлення роботодавця Слави Лахтюка, фахівці Ратнівської районної філії ВОЦЗ організували навчання для двох безробітних. Про це пишуть на сторінці у станови на Facebook.

Викладач Володимир Семенович із гордістю зауважив, що слухачі відповідально і старанно відносяться до навчання. У навчальному закладі створені відповідні умови, що відповідають всім вимогам для навчального процесу.

Під час занять, учні вивчають принцип роботи та будову трактора; правила вуличного руху; правила вантаження, укладання, стропування і розвантаження різних вантажів; правила проведення робіт із причіпними пристроями та устаткуванням; способи виявлення і усунення недоліків у роботі трактора; потужність обслуговуваного двигуна та граничне навантаження причіпного устаткування; порядок оформлення приймально-здавальних документів на перевезені вантажі або виконані роботи.

Учні умовами навчання задоволені, по завершенню якого отримають свідоцтво державного зразка з присвоєнням кваліфікаційного розряду тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва категорії «А-1».

Навчання, за вище вказаною професією, допомагає безробітним завжди бути конкурентоспроможними на ринку праці, а роботодавцям – отримати висококваліфікованих працівників.


Під час навчання
Під час навчання

Читайте також: Вперто та наполегливо йшов до своєї мети: як безробітний учасник АТО знайшов роботу

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024