Ратне: капітан поліції розповів школярам про роботу у правоохоронних органах

13 Листопада 2019, 11:26
Капітан поліції розповідає школярам про роботу у правоохоронних органах 3301
Капітан поліції розповідає школярам про роботу у правоохоронних органах

У Ратному працівник правоохоронних органів ознайомив старшокласників місцевої школи із професією поліцейського.

Фахівчиня з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії ВОЦЗ Леся Захарчук, разом із начальником сектору кадрового забезпечення Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Олександром Головієм, провели профорієнтаційні уроки для старшокласників загальноосвітньої школи №2 смт Ратне. Про це пишуть на сторінці центру зайнятості у Facebook.

Школярі цікавилися навчальними закладами, у яких можна здобути професію поліцейського, умовами вступу: здача зовнішнього незалежного оцінювання з профільних предметів, у тому числі, врахування фізичної підготовки та особистого стану здоров’я.

Постійна робота з гідною заробітною платою, соцпакет, навіть молодіжне кредитування на придбання житла з допомогою держави – усе це для сучасного поліцейського.

Для учнів стала корисною інформація про Національну академію внутрішніх справ, де після закінчення військової кафедри можна отримати військове звання, училища професійної підготовки працівників поліції у Одесі, Києві, Львові.

«Сьогодні потреба в кадрах у правоохоронних органах – на першому місці. Тому за державний кошт на замовлення роботодавця здійснюється підготовка поліцейських з подальшим гарантованим працевлаштуванням», – наголосив капітан поліції Олександр Головій.

Для того, аби не заблукати у професійному просторі, від фахівців служби зайнятості кожен учень отримав компас професій та формулу їх вибору «Хочу-Можу-Треба». Щоб детальніше отримати будь-яку інформацію з профорієнтації, школярам запропонували скористатися QR- кодом.



Читайте також: Млинове: другокласникам пояснювали, як протидіяти булінгу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром