Професійний астропрогноз, вікторина та світ «Профі»: як у Ратному школярам допомагали обрати професію

04 Листопада 2019, 12:02
1199 Джерело: Ратнівська районна філія ВОЦЗ

У Ратнівській центральній районній бібліотеці учням 7-8 класів фахівці служби зайнятості допомагали обрати майбутню професію.

Про це пишуть на сторінці установи у Faceboоk.

Про професії, які з’являться у майбутньому, і ті, які уже «відмирають» , ті, що є актуальними розповідала учням 7-8 класів профорієнтаторка Леся Захарчук.

Аби віднайти себе у якійсь сфері діяльності, зорієнтуватися, на ту, що стане найбільш потрібною в житті, фахівчиня служби зайнятості проаналізувала компас професій і запропонувала пройти тестування в онлайн-режимі.

Діти розповідали про свої захоплення, інтереси, і навіть позиції батьків, старших братиків чи сестричок щодо вибору майбутньої професії. А це, в свою чергу, впливає на свідомість школяра і може збити з дороги в досягненні поставленої мети.

Школярі отримали корисні поради, як правильно опанувати свій фах, розглянули помилки, що часто зустрічаються при виборі професії.

Професійний астропрогноз, вікторина «Хто я?», знайомство з терміном «резюме» та вимогами до його складання дали можливість глибше розібратися у розмаїтті світу «Профі» та окреслити перші та основні кроки до пошуку омріяної роботи.

Читайте такожЯк ратнівські школярі знайомилися із лісопереробним виробництвом. ФОТО

Школярі
Школярі



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром